Tilbake til annonser
Torget
Airsoft Våpen Til Salgs
Related Ads

Airsoft Våpen Til Salgs

Jeg tar farvel med min airsoft samling grunnet liten tid til å drive denne hobbyen.

Til salgs har jeg: - S&W sigma gas blowback med med 2 magasin og lyddemper (legg merke til at avtrekker brukket litt av men, går fint ann å bruke til tross for dette.

pris: 800,- - KWA Usp Compact gas blowback med 5 magasin, railfeste, laser og lyddemper.

(metal slede med autentisk merking) pris: 1600,- - KJ Works Sig P226 full metall, blowback, med 3 magasin tokyo marui lydemper og løp medfølger samt lommelykt-laser enhet hvis ønskelig.

pris: 1800,- (da er laser/lykta med i prisen) - Tokyo Marui Socom MK23 gas nonblowback med laser-lommelykt enhet (egentlig bare lommelykt fra produsent men jeg har satt inn laser) lydemper som funker veldig bra! 2 magasin og en TM MK23 dele pistol.

(kommer i koffert) (merk at den er god som ny og nesten ikke brukt, kanskje skutt 50 skudd) Pris: 1500,- - HFC Beretta M92f gas blowback med 2 magasin og laser (merk våpenet er av ABS plastikk, aka Hardplast) pris: 600,- - KWC Desert Eagle, 2 stk gas blowback (Hardplast) kun et magasin! men begge fungerer fint men man trenger da et magasin til! pris for begge: 1300,- KWA Colt 1911, med metal slede (kun prøveskutt) Pris: 800,- - Army of Two maske, sterkt glassfiber matriale som er testet og tåler aitsoft skudd opptil 500 fps på kloss hold.

(kulene sprekker før maska gjør det) pris: 400,- - Jing Gong M4A1 elektrisk rifle.

kommer med rød og grønn kryss sikte, som kan monteres på bære håndtaket eller på railen under.

Laser følger med samt lommelykt og rail og vertikal grep til å feste på forskjefte.

5 midcap 120 skudds magasin og et 300 skudds hicap, og en 2 punkts reim.

pris: 1300,- Har også en taktisk SWAT vest (Ubrukt og god som ny) Pris 500,- Kjøper betaler frakt og hvis det er noe du lurer på er det bare å sende epost så svarer jeg så fort jeg kan :)

Opprettet på: 09:44 PM Opprettet av: Kristian
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads