Tilbake til annonser
Torget
Bra Hjemmekino Selges Billig
Related Ads

Bra Hjemmekino Selges Billig

selger nå mitt hjemme kino da det ikke blir brukt, annlegget består av 5 proson høytalere som spiller høyt og fint, med klar lyd, mangler 2 front deksler men gjør ingen ting synes da jeg.

forsterker er en pioneer vsx-417, som kosta 2999 da jeg kjøpte den, er ikke blitt brukt noe særlig, har desverre ingen kvitering da den forsvant sammen med flyttelasset, forsterkeren har 5 utganger på 110 watt pr.

stk.

har også en aktiv sub som følger med, kassen er fra proson, men forsterkern i denne husker jeg ikke i farten hva heter, men er dne største du får til denne kassen.

står et 12" ellement fra elektro kompaniet på 1200 watt om ikke jeg tar helt feil, denne spiller utmerket bra! har også en aktiv sub til fra fence audio som spiller helt greit som kan følge med eller selges utnom, litt usikker på om det er 10" eller 12" i denne da kassen er lukket.

prisen kan diskuteres men dette er billig! bilder er illustrasjon! ring eller send sms, mail blir ikke besvart! kan også byttes i bil med skilter som er godkjent en stund til.

:)

Price: kr 3 500,-

Opprettet på: 08:16 PM Opprettet av: petter kvernvik
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads