Tilbake til annonser
Torget
Brudekjole Med Blonde Lilly 2010 -prøv I Vår Salong Eller Bestill I Nettbutikken
Related Ads

Brudekjole Med Blonde Lilly 2010 -prøv I Vår Salong Eller Bestill I Nettbutikken

Kjøp til samme pris som LILLY Dk Best pris i Norge hos oss Brudekjole med utenpåliggende blonde 08-3116 En spesiellt vakker brudekjole med utenpåliggende blonde.

Blonden er glassperlebrodert både foran og bak.

Blonden går nesten helt ned og blir avsluttet med en vakker tungekant rundt hele kjolen.

Denne vakre kjolen må sees og prøves.

Creme blonde over creme sateng.

Str 34-46 Kjolen kan bestilles med 10 cm ekstra lengde (kr 600,- ekstra for dette) Lilly Danmark Dkr.

6695,- omregnet til Nkr.

9252,- (Pris Inkl.

25% MVA + 10,7 % Toll + Fortolling + Frakt ved import.

(Info: 10,7% Toll på klær importert til Norge med vareverdi over kr 200,-) LILLY Brudekjoler 2010 er nå tilgjengelig for prøving i vår salong.

Husk bestill time før du kommer.

[email protected]

Lagervarer 0-7 dager, bestillingsvarer bestilles en av de siste dagene i hver måned og ankommer uken etter Vi er behjelpelige med søm om du har mulighet for å komme og prøve hos oss Tilbehør på bildet se/bestill i nettbutikken www.abelone.no elleri vår salong Husk bestill time før du kommer.

[email protected] Tlf 456 00 746 NYHETER 2010: Vi er stolte av å kunne tilby Utrolig flotte Brudekjoler fra ETERNITY BRIDE og ELLIS BRIDE begge var Nominert til Best Wedding Dress of the Year 2010.

ELLIS Bridals ble etablert i 1912 og vi er stolte av å kunne tilby disse flotte kjolene i Norge.

ELLIS er kjent for sine tidløse kjoler med ekstraordinær stil, kvalitet og håndverk.

Med nyskapende stoffer, elegante siluetter og unike detaljer.

Kjolene former figuren og lar hver brud føle at kjolen er som skapt for henne Vi fører BRUDEKJOLER fra: LILLY ETERNITY ELLIS ALFRED ANGELO (kommer i 2010) Vi har også utrolig flotte Brudesko på lager fra Verdenskjente RainbowClub.

Samt Håndlagde og nummererte sko fra Designeren Diana Hassall du finner alle i vår neyttbutikk www.abelone.no Vi er behjelpelige med søm om du har mulighet for å komme og prøve hos oss.

Ta kontakt for prøvetime [email protected] eller tlf: 456 00 746 NYE TRENDER 2010: Brudekjoler med nye og trendy detaljer er viktig i 2010.

Florlett organza, og noe røffere taft er populært i år.

Chifon som faller tungt og sateng er også mye brukt.

Kjolene er ganske enkle også i 2010 men det er lagt stor vekt på flotte effekter og detaljer i stoffene.

Effektfulle store blanke stener er det helt nye i 2010.

Lykke til med valget og Velkommen til oss.....Husk bestill prøvetime Vi fører endel av Smykker, kjeder, diademer, sko og Tilbehør du ser på våre bilder samt enda mer til.......

Ta en titt i nettbutikken og bestill direkte der www abelone.no Se alle Kolleksjonene av Brudekjoler i vår nettbutikk www.abelone.no OBS Bestill prøvetime før du kommer.

[email protected] eller tlf: 456 00 746 Åpningstider i brudesalongen mand-tors 10-16 Abelone Collection, Fjellveien 5 2016 Frogner (15 min kjøring på E6 fra Oslo eller Gardermoen) ABELONE COLLECTION Totalleverandør av klær og Tilbehør til Bryllup og Fest God Service, Godt utvalg og Gode priser hele året på Vi fører stort utvalg av: BRUDEKJOLER SELSKAPSKJOLER KONFIRMASJON ANTREKK JENTE OG GUTT ANTREKK TIL BRUDGOM OG HERRE ANTREKK FOR BRUDEPIKE OG BRUDESVENN DÅPSKJOLER - DÅPSLUER OG DÅPSDRAKTER STORT UTVALG AV SKO OG TILBEHØR SØM OG TILPASNING NETTBUTIKK www.abelone.no og BRUDESALONG I VÅR BRUDESALONG ER VI BEHJELPELIG MED TILPASSNING OG SØM Vi sender også over hele norge kun kr 125 i porto og du har full Bytterett/angrerett se under betingelser i nettbutikken.

Vi følger kjøpsloven www.abelone.no

Price: kr 9 250,-

Opprettet på: 05:24 PM Opprettet av: Abelone Collection
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads