Tilbake til annonser
Torget
Creative I-trigue 3000 - Nye
Related Ads

Creative I-trigue 3000 - Nye

http://no.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=16937 En ny kombinasjon av format og ytelse Creative I-Trigue 3000-høyttalerne gir med en slank subwoofer for skrivebordet mye lyd på liten plass! De to satellittene med sine mikroelementer i neotitan og flotte design kan plasseres hvor som helst sammen med den kompakte subwooferen, som lett får plass på et skrivebord og som har et utgangsrør for ekstra effekt.

Den tilkoblede fjernkontrollen styrer på-/avslåing, volum og bass, og det finnes en hodetelefonkontakt for privat lytting.

Hvis du ønsker ytelse og design for PC eller MP3-spiller, er dette høyttalerne for deg! * Tekniske spesifikasjoner: o Høyttalereffekt: 6 watt RMS per kanal (2 kanaler) o Subwoofer med 12 watt RMS * Frekvensgang: 40 Hz ~ 20 kHz * Enestående design som kombinerer teknologi og anvendelighet - passer over alt i hjem og på kontor! * En slank subwoofer for skrivebordet sørger for gjennomtrengende bass.

Satellitter med mikroelementer i neotitan gir klare mellomtoner og diskant * Tilkoblet fjernkontroll gir rask, enkel kontroll over de viktigste funksjonene * Hodetelefonkontakt for privat lytting· Ideell for bruk sammen med stasjonær og bærbar PC, MP3-spiller, TV og annet utstyr

Price: kr 500,-

Opprettet på: 08:23 PM Opprettet av: Erik
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads