Tilbake til annonser
Torget
Crosman Challenger Pcp
Related Ads

Crosman Challenger Pcp

Vi er stolt av å presentere et av verdens beste konkurranse luftgevær i sin klasse.

Challenger PCP er i kategorien Sporter Class, og fikk hederlig omtale i det amerikanske National Three-Position Air Rifle Council`s committee og fikk godkjenning for bruk i Sporter Class som konkurranse luftvåpen.

At amerikanske eksperter går god for dette våpenet gir det ekstra troverdighet og tyngde bak godkjenningen, all den tid folk flest i Norge vet om amerikanernes hang til våpen uansett type...

Challenger PCP har en justerbar kolbe og en ambidextrous (kan brukes av både høyre og venstrehendte) bolt-handle - noe som gjør den svært populær blant våre kunder.

Den har også en integrert låse mekanisme.

I tillegg har den to-trinns justerbar avtrekker og et Lothar Walther løp som gir uovertruffen nøyaktighet og treffsikkerhet.

På dette våpenet kan du bruke både Co2 eller komprimert luft.

Kombiner alt dette og legg til synlig trykkmåler og brukervennlig ladeport, og du har et godt våpen som unge og gamle, nybegynnere og viderekomne skyttere blir enda dyktigere med.

Kun fra Crosman, en ledende amerikansk luftvåpen innovatør siden 1923! Kraft kilde: PCP/CO2 Kaliber: .177 cal.

(4.5 mm) Utgangshastighet: 161 m/s (530 fps) Magasinkapasitet: 1 Vekt: 3311 g Lengde: 1060 mm Materiale: Syntetisk Sikte foran: Fast Sikte bak: Fast

Price: kr 4 790,-

Opprettet på: 09:00 PM Opprettet av: WASTELAND AS
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads