Tilbake til annonser
Torget
Dynamix Skinnfarge Til Alle Ledende Bilmerker
Related Ads

Dynamix Skinnfarge Til Alle Ledende Bilmerker

Har det blitt slitt bort farge på skinnsetene dine? Fortvil ikke, her er løsningen for deg, enkelt, billig og med en ekstrem finish og holdbarhet, i mange tilfeller enda bedre enn den orginale fargen.

Dynamix Skinnfarge bruker bilfabrikatenes egen orginale fargekode til å blande opp igjen en helt eksakt matchende farge til dine bilseter.

http://www.pimpride.no/index.php?cPath=351 --> Her kan produktet kjøpes..

Skinnfargen kan påføres med svamp, pensel eller klut tilstrekkelig til å dekke over områdene som er slitt bort, fargen vil trekke seg inn i skinnet for så å gi en usynlig overgang.

Enklere og bedre kan det rett å slett ikke gjøres og verdien på bilen vil stige markant som følge av dette.

For å sikre optimal varighet må skinndelene tørkes i minimum 24 timer før man bruker delene, etter 3-4 dager anbefales det å legge på Dynamix Skinnkreme for optimal beskyttelse, hvis dette overholdes har skinnet en like god holdbarhet som orginalfargen.

Har du sprekker eller rifter i skinnet ditt kan du bruke Dynamix Skinnfyller til å ordne dette før du påfører farge, fyllet er fleksibelt og merkes ikke etter man har påført fargen.

Har du bestilt skinnkomponenter til bilen som ikke matcher fargen i resten av bilen? Med Dynamix skinnfarge kan du totalt gjøre om igjen fargen på delene du ønsker.

Vi lagerfører de mest vanlige skinnfargene til Audi, Bmw, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Mercedes, Porsche, Range Rover, Rolls Roys og Volkswagen, farger kan velges i kolonnene over, skulle du ikke finne din farge i listen så send mail til [email protected] så skal vi hjelpe deg.

Vi garanterer at vi kan skaffe eksakt fargematch til dine skinnseter uansett fabrikat (I noen tilfeller trenger vi en skinnprøve) Dynamix er markedsleder på sitt felt og har fått priser og anerkjennelser for sine produkter, produktene er av ytterst beste kvalitet.

Pimpride.no garanterer at du vil bli ekstremt fornøyd med dette produktet.

Du kan fint farge skinnet ditt selv.

Her er link til guide --> http://www.poleringskongen.com/files/usCgx2PcpE.mht

Price: kr 549,-

Opprettet på: 03:18 PM Opprettet av: Pimpride.no
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads