Tilbake til annonser
Torget
Frieser Hoppe Selges - Dressur Og Avl - Sterpotensial! Står Hos Selger.
Related Categories
Related Ads

Frieser Hoppe Selges - Dressur Og Avl - Sterpotensial! Står Hos Selger.

Om du er på utkikk etter en spesiell og godlynt hest med stort potensiale i dressur, med et gemytt man bare forelsker seg i? Vel, da er dette hesten for deg! Nydelig stambokhoppe med sterpotensiale, meget snill og barnevennlig med stor ridbarhet! Dette er ei stor og velbygget hoppe med stor ridbarhet etter Thomas 327! Hun er MEGET vennlig og snill, elsker mennesker og barn og du kan gjøre omtrent hva du vil med henne.

Hun er en forsiktig og følsom hoppe som er utrolig lettridd.

Svarer meget lett på hjelpere under rytter og er som en hund og håndtere fra bakken.

Hun er ca 165 cm høy, mye hår og rasetype og beveger seg meget godt! Hun har to fullsøstre hvorav den ene er kåret MODEL og den andre er ster.

Nanne's mor mangler ett steravkom for å bli PREFERENT! Hun er fra den velkjente STAM 103, som blant annet har gitt stambokhingstene; Hotse 223, Liekele 364, Jelte 365, Tsjitse 387, Teade 392, Tonis 393,Botte 414, Arjen 417 og Michiel 442.

Stam 103 er en av de 10 største hoppestammene og Frieda 100002220 er grunnleggeren av denne hoppestammen.

Hun har en meget god morslinje! Hun er født i 2004 og har hatt et føll (hoppe etter Norbert 444 født 2009) og selges på føllavtale til et rett hjem.

Hun kan selges med tilpasset Fryso sal, hodelag, diverse dekken, pussesaker og diverse annet som tilhører hesten.

Hun kan også selges med reservert plass til kåringstrening hos Fagerheim Gård.

Dette fordi hun er vår private hest som vi kommer til å trene til kåring om hun ikke er solgt da vi mener hun har STER-POTENSIALE.

Hun selges kun da vi har fått smått i familien og skal trappe ned i avlshoppe-materialet og har unghest på stallen som krever sitt.

Hun kan selges med reservasjon til inseminering med frossensperm fra Grand Prix Dressurhingsten Anders 451 i 2012 uten tillegg i prisen.

Hun selges med full helsesjekk og bøyeprøver.

Om du er interessert ta kontakt for å komme å prøve henne.

Hoppen vil bli inseminert i april/mai og selges da kun på føllavtale, dvs at føllet skal leveres tilbake til selger og er selgers eiendom.

Hun selges da til noe redusert pris.

Om hun blir solgt før hun er bekreftet drektig og kjøper ikke ønsker føllavtale kan hun selges slik men til noe høyere pris.

Video og flere bilder ligger på hjemmesiden til Fagerheim Gård.

Opprettet på: 05:49 PM Opprettet av: Fagerheim Gård
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads