Tilbake til annonser
Torget
Hveem, Mjølhus, Nordstoga Og Plahte: Personlig økonomi 2010 /2011
Related Ads

Hveem, Mjølhus, Nordstoga Og Plahte: Personlig økonomi 2010 /2011

Ny og ulest - Cappelen akademisk forlag - nyrpis 698.

Med Personlig økonomi 2010/2011 videreføres en tittel som er kjent for mange.

Denne nye boken, som temamessig følger forgjengeren, er imidlertid betydelig utvidet på områder som finansinvesteringer og pensjon.

Alle fremstillinger er klare og oversiktlige med utstrakt bruk av praktiske eksempler for å synliggjøre hvordan man best kan administrere personlige finanser.

Personlig økonomi 2010/2011 kan leses uten noen bakgrunn i jus eller økonomi, og boken inneholder svar, råd og vurderinger.

Alle kapitler er selvstendige, så boken behøver ikke leses fra perm til perm, men kan fungere som et effektivt oppslagsverk.

Enten man har store lån som skal betjenes, sitter med arv eller forventer arv, eller det er på høy tid at man planlegger pensjonsalderen osv., er Personlig økonomi 2010/2011 en nyttig hjelper, skrevet av noen av Norges fremste og mest erfarne eksperter på sine respektive fagområder, Dag Jørgen Hveem, Jon Olav Mjølhus, Hilde Nordstoga og Alexandra Plahte.

Kapitlene gir brukervennlige oversikter over sentrale emner som * lån * boligøkonomi * familieøkonomi * skatt * planlegging av personlig økonomi * arv og arveavgift * forsikring og pensjon * ekteskap og ugift samliv * finansielle investeringer Personlig økonomi 2010/2011 er en alt i ett-bok, den ideelle økonomihjelperen på hylla.

Price: kr 100,-

Opprettet på: 09:28 AM Opprettet av: Andreas
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads