Tilbake til annonser
Torget
Hyggelig Solid Barnetrampoline Til Bruk I Vann - Max 80kg
Related Ads

Hyggelig Solid Barnetrampoline Til Bruk I Vann - Max 80kg

Lekegrind for spill i vann er en unik vanntrampoline gjort i form av målet med plattformen for å hoppe i sentrum.

Hoppe fra lekegrind i vannet, klatrer et barn i noen sekunder, tilbake i lekegrinden, ved hjelp av å bli med taustige og stødige komfortable håndtak (4 stk.) Oppblåst størrelse: 106 "diameter x 37" høyde (270 x 94 cm) Maksimal vekt kapasitet: 175 lbs (80 kg) En person kan bruke denne oppblåsbare trampolinen om gangen.

Veldig slitesterk! Den oppblåsbare slangen er laget med premium 26 målere (0.66mm) Vinyl er en høy molekylær PVC plast som er upåvirket av bensin, olje og salt vann.

Det er svært motstandsdyktig mot skade fra slitasje, støt og sollys.

Den gjør det også mer lufttrykk for stivhet.

Hoppe, plaske, dette vanntrampolinen er en fin måte å holde ungene aktive når været er varmt! Bruk i bassenget, på sjøen eller på stranden! Trygg og ikke-giftig materiale som renser enkelt med såpe og vann.

Trampolinen vil vare i mange år med moro familieaktivitet! Kompakt for enkel lagrning.

To sett med soft "easy-up" håndtak for klatring på toppen av trampolinen mens i vannet o En fire-trinns taustige som en alternativ måte å klatre på vannet trampoline o En all-around grip-tau som gjør det lettere å bære og flytte trampolinen enkelt o Ankerpose med et vedlagt tau til trampoline for å holde trampolinen i ro o Reparasjon kit (Lappesett)

Price: kr 2 990,-

Opprettet på: 08:47 PM Opprettet av: Geir Henning Salg & Import
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads