Tilbake til annonser
Torget
Intellicharge Lifesaver 4000 - Batterilader
Related Ads

Intellicharge Lifesaver 4000 - Batterilader

4 Amper batterilader for opplading og vedlikeholdslading av 12V blybatterier med elektrolytisk veske, AGM eller GEL, med kapasitet fra 12 V/1,2 AH til 12 V/120 AH.

Med enhetens spesielle konstruksjon, den såkalte ?fem stegs ladesyklus? kan batteriet lades opp igjen til nesten 100 % kapasitet.

Laderen kan være tilkoblet over lengre perioder når batteriet ikke er i bruk, slik at dette alltid holdes i perfekt stand uten å ødelegges.

(vedlikeholdslading).

Dette gjør at den i tillegg til lading av batterier i daglig bruk, er meget godt egnet til vedlikeholdsladning av batterier til båt, veteranbiler og andre kjøretøy som benyttes skjelden.

Lite bruk er ofte batteriets verste fiende.

Med Lifesaver 4000 så forlenges levetiden vesentlig.

Tre lademodus er tilgjengelige for lading av forskjellige batterier under forskjellige temperaturforhold, slik at brukeren kan velge den som er best egnet for effektiv og sikker lading av batteriet.

Sammenlignet med vanlige batteriladere inneholder denne enheten en spesiell funksjon for ?gjenoppliving av døde? batterier, hvor et utbrukt batteri kan lades opp igjen.

Med full beskyttelse mot feilkobling og kortslutning er opplading mye sikrere.

Ved hjelp av den innebygde elektroniske bryteren, reagerer ikke ladere umiddelbart når et batteri kobles til før en lademodus er valgt.

Dermed unngås gnisten som ofte oppstår under tilkoblingsprosessen.

Enheten kontrolleres dessuten av en MCU (micro computer unit), som gjør den smartere og mer stabil.

Den har IP65-klassifisering for støv- og vannbeskyttelse.

(beskyttet mot støv og vannsprut)

Opprettet på: 03:15 PM Opprettet av: ElectroNor
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads