Tilbake til annonser
Torget
Kyosho Seadolphin 770 Ii Rds Ready Set
Related Ads

Kyosho Seadolphin 770 Ii Rds Ready Set

Tack vare Kyoshos smidiga ReadySet-koncept behöver man bara komplettera SeaDolphin med 12 Stycken vanliga AA batterier, 8 stycken till radiosändaren och 4 stycken till radiomottagaren, och sedan rigga seglen så är du klar för sjön! SeaDolphin 770 II är den perfekta instegsbåten för dig som vill börja med radiostyrda segelbåtar.

Att framföra en radiostyrd segelbåt är troligtvis den mest givande och avslappnade form av radiostyrt som finns, du kryssar dig fram mot vinden, slår runt en lämplig boj och länsar dig fram i hissnande farter! Dessa tillfällen kräver nästan en pipa och en skepparkrans! SeaDolphin är uppbyggd kring ett skrov av glasfiber, plastad med gelcoat av högsta kvalitet, kölen är också den av glasfiber för högsta styrka.

Masten är gjord av stark och lätt aluminium för att klara höga påfrestningar.

Sammantaget är SeaDolphin det perfekta och robusta valet för alla som vill börja segla, att den också är snygg nog att visa upp i vardagsrumshyllan får väl ses som en bonus! ReadySet! Starkt och snyggt glasfiberskrov! Enkelt att rigga och justera! Väldigt avslappnande underhållning! Stark och beprövad elektronik! Aluminiummast! Lätta och starka segel! Snygg nog för vitrinskåpet mellan seglatserna! Teknisk information Skala 1/16 Längd 770 mm Bredd 165 mm Höjd 900 mm Vikt körklar 1900 g Til denne modellen trenger du kun 12stk AA batterier.

Price: kr 3 145,-

Opprettet på: 09:45 PM Opprettet av: Hobbymix.no
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads