Related Categories
Related Ads

Odin Selges

Da er desverre tiden kommet for at jeg må selge min herlige ponni! grunnet familie forøkelse/jobb/utdanning!! Ponnien heter Odin, er 13 år, vallak, blanding av Nordlandshest (75%) og kaldblodshest (25%), han er ca 147 i mkh..

Han er en glad ponni, og kan brukes for det meste, han elsker å gå på tur, både alene og i selskap av hester! han liker og hoppe, og kan noe dressur, men pga eiers intresse så har ikke det blitt gjort så mye her, men han liker det!! han selges til erfarende folk, da han har ponni nykker!!! men er grei og ha med og gjøre når han har en hestevandt person!! han er snill og sko, snill med vetrinær, henger er ikke hans beste venn, han går på, og er ikke redd, bare litt vanskelig til tider!!! går fint med trening.

skal jeg sette han vekk på for, ønsker jeg og gjerne holde han der han står, flotte tur muligheter, flott stall, store paddocker, og flotte beite områder!! vi har en liten rideskole rett i nærheten, som man også komme i avtale med! Men han lånes IKKE vekk eller selges til skole!!! pris kan diskuteres ved rett person;) alt følger med i pris (cowboysal og trainers sal, pluss mange dekken!!!) send mail i første omgang så tar vi det derfra;)

Price: kr 20 000,-

Opprettet på: 10:04 PM Opprettet av: Christina
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads