Tilbake til annonser
Torget
Usb Mikroskop Med Opptil 200x Ganger Forstørrelse
Related Ads

Usb Mikroskop Med Opptil 200x Ganger Forstørrelse

Dette mikroskopet må være den kuleste dingsten vi noen gang har hatt på skrivepulten.

Den er meget enkel å installere og enda enklere å bruke.

Plugg den i og den viser et bilde på skjermen av alt du peker den mot.

Du trenger ikke lengre sitte med ansiktet presset inn i et gammelt mikroskop, denne viser alt på skjermen din og det med full fargegjengivelse og opp mot 200x forstørrelse! Du vil snart kikke på alt som er mulig å se på! Fingerneiler, hårstrå, fluer og maur, frimerker viser seg frem med utrolige detaljer, og du kan til og med ta stillbilder og video med bare et tastetrykk.

Sist gang de fleste av oss så et mikroskop var for lenge siden i klasserommet, men dette mikroskopet har et design og en størrelse som ikke bare ser stilig ut, det tar også lite plass på et skrivebord.

Mikroskopet er ikke bare beregnet for moro skyld, detaljene det viser gjør at det egner seg som et meget bra verktøy for filatelister, myntsamlere, modellbyggere og smykkesamlere.

Om ikke dette var nok, produsentene har også lagt ved et program som gir deg muligheten til å lagre opptil 2GB på internett, så du kan dele de skremmende nærbildene og vise dem på en hvilken som helst datamaskin.

Det er et vindu inn til en helt ny verden! - Image sensor: color CMOS sensor: 640480 pixel - Controller: high speed DSP - Lens: 5G microscope scope lens 8X, M12 - Focus range: manual focus from 10 mm ~ Infinite - Light source: white light LED X4 - Still Image capture resolution: Up to 1280960 - Video format: AVI - Picture format: JPG/BMP - Magnification ratio: 25X ~ 200X (Manual) - Supports Windows 7/2000/XP/Vista - Better for skin diagnosis, education learning, hair checking, QC inspection, jewelry examination and so on - Package included: - 1 * W708 USB Digital gadget gadgets microscope med USB tilkobling og 200x forstørring - 1 * Docking station and tripod for different requirement - 1 * Software CD for bruk på PC/data Perfekt som gave til både barn og voksen.

Price: kr 369,-

Opprettet på: 07:19 PM Opprettet av: Kristian Rafteseth
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads